Hvem er vi

Ragn-Sells er et levende bevis på, at omsorg for jorden og god forretning går hånd i hånd. Dette er vores vision, og den har rødder tilbage til dengang, hvor virksomheden første gang så dagens lys. Vores vision understøtter vores syn på, og ikke mindst behovet for, at få samfundet til at konvertere til en cirkulær økonomi

Ragn-Sells Danmark er en del af den svenske familieejede Ragn-Sells Group. Vi er blandt de ledende aktører inden for affald i Skandinavien, og beskæftiger ca. 2900 ansatte der foretager indsamling, transport, oparbejdning og forædling af alle typer affald og restprodukter for et stort antal offentlige og private erhvervskunder.

Ragn-Sells koncernen med hovedkontor i Stockholm driver miljøservicevirksomhed i flg. lande: Sverige, Norge, Estland og Danmark.

Ragn-Sells Danmark er specialiseret inden for miljørigtige løsninger på affalds- og genbrugsområdet og er både miljø- og kvalitetscertificeret efter ISO-standarderne. Se vores certificeringer her. 

Du finder vores miljø- og kvalitetspolitikker og målsætninger på opslagstavlen på alle anlæg, på intranettet, samt her på hjemmesiden. 

Med egne sorteringsanlæg og gennem den delejede samarbejdspartner MiljøLogistik A/S med tilhørende aktionærkreds, tilbyder Ragn-Sells sine helhedsløsninger lokalt og landsdækkende.

I 2015 opkøbte Ragn-Sells Danmark virksomheden NC Miljø A/S. NC Miljø omdanner madaffald til biomasse. Med opkøbet og yderligere udvikling er Ragn-Sells blevet markedsledende indenfor dette område. 

I 2019 blev OMØ A/S en del af Ragn-Sells Danmark som et 100% ejet datterselskab. OMØ har hovedkontor i Rødovre og udfører kedelrensninger og overfladebehandlinger i hele Skandinavien.

Ragn-Sells Danmark beskæftiger ca. 100 ansatte i Danmark.