Kursus i cirkulær økonomi

Via dette kursus får du et dybdegående indblik i hvad cirkulær økonomi er, og eksempler på hvordan vi arbejder med cirkularitet i Ragn-Sells

Velkommen til den cirkulære økonomi. I den cirkulære økonomi er det lykkedes at "lukke" kredsløbet, så alle ressourcer, vi én gang har taget fra jorden, forbliver i kredsløbet. Alle vores ting er skræddersyet til at fungere i en verden, hvor intet smides væk. De er designet til at blive repareret når de går i stykker, at blive genbrugt eller at blive genanvendt i produktionen af nye produkter. Netop fordi det er vigtigt at tænke cirkularitet ind i alle afdelinger af sin virksomhed, har vi i Ragn-Sells udarbejdet dette kursus om cirkulær økonomi.

Efter at du har gennemført kursuset i cirkulær økonomi, vil du vide mere om hvordan i som virksomhed, baseret på FNs globale mål for bæredygtig udvikling, bidrager til et samfund, der udnytter vores fælles ressourcer. Derudover vil i også lære om, hvordan i fremadrettet bedst arbejder med cirkulær økonomi i virksomheden.

Formålet med kurset er at lære om: 

  • Hvad er cirkulær økonomi?
  • Hvordan arbejder Ragn-Sells med cirkularitet?
  • Hvad er FN's verdensmål for bæredygtig udvikling?
  • Hvorfor arbejder Ragn-Sells for at omdanne samfundet til en cirkulær økonomi?

Kurset bliver tilbudt som en del af vores reThink-koncept, som har til formål at hjælpe virksomheder med at tage de første cirkulære skridt og øge bevidstheden om en bæredygtig fremtid for virksomheden. Det sker blandt andet i form af årlig gennemgang af virksomhedens affaldshåndtering og dertilhørende forbedringsforslag. 

Hvis du ønsker at høre mere om kurset eller reThink-konceptet, så kontakt din miljøkonsulent eller vores kundeservice, de står klar til at hjælpe jer.