Climate Week Banner

Klimauge NYC: "Lad os fokusere på cirkulære materialestrømme"

Ragn-Sells danske CEO Massimo Forti deltog sammen med UNEP's Administrerende Direktør Inger Andersen på ICC-CEO Forum on Plastics Pollution, som blev afholdt i forbindelse med FN's generalforsamling den 19. september 2022

16 sep. 2022

Ragn-Sells deltog i mødet med det formål at dele viden omkring hvordan virksomheder kan støtte op om de initiativer, der undgår og forebygger at plastik ender i havene. Det var også et mål at øge den globale bevidsthed omkring vigtigheden i at behandle ressourcerne som en værdifuld cirkulær råvare, fremfor simpel affaldshåndtering.

"Plast er fantastisk og bidrager på mange måder til bæredygtighed. Men konsekvenserne ved den måde hvorpå vi håndterer vores plastikaffald har nået dybt vand. Bogstaveligt talt. Derfor glæder jeg mig til at dele viden og give konkrete eksempler hvordan vi skaber nye materialestrømme for genanvendelse af plast", sagde  Massimo Forti, CEO i miljøvirksomheden Ragn-Sells Danmark, forud for deltagelsen.

Under sit besøg deltog Massimo Forti, også som foredragsholder ved We Don't Have Times' liveudsendelse "The Road to COP27" der blev afholdt den 20. september, som en del af Climate Week NYC Hub.

Der er fokus på plastik og plastaffald fra 8:48:50, hvor Massimo Forti deltager. Se eller gense udsendelsen her. 

Der skal lyde en stor tak til Climate Group og We Don’t Have Time for mulighederne, og for nogen inspirerende dage med vigtige samtaler!