Nyheder

MiljøLogistik er landsdækkende serviceleverandør af affalds- og genanvendelsesløsninger

Vi vil hermed informere om, at vi har ændret i strukturen og organisationen i MiljøLogistik. Aktionæren i Hovedstadsområdet, HC. Container A/S, træder ud som aktionær og fortsætter i stedet som samarbejdspartner.
Aktierne og en stor del af opgaverne overtages af aktionæren Johs. Sørensen & Sønner Aarhus A/S. Både H.C. Container A/S og Johs. Sørensen & Sønner Aarhus A/S har været med til, at stifte MiljøLogistik for 17 år siden og derfor ses denne overgang som en tryg løsning hvor: 

  • MiljøLogistik fortsat kan servicere sine gode og loyale kunder
  • H.C. Container A/S fokuserer og udvikler de affaldsområder, som passer bedst til Deres forretning
  • Johs. Sørensen & Sønner Aarhus A/S udvikler sine forretninger i Danmarks 2 største byer

Rent praktisk betyder det at pr. 01.11.2018 overtager Johs. Sørensen både biler og personalet som servicerede MiljøLogistiks rutekunder. Aktiviteterne vil blive drevet fra et ny etableret kontor i Rødovre, i form af en afdeling i Johs. Sørensen & Sønner Aarhus A/S virksomhed.  H.C. Container A/S har været med til, at udvikle MiljøLogistik til den virksomhed vi kender i dag – og det er vi alle virkelig taknemmelige for. Samtidigt føler vi os trygge i dette nye setup, som sikrer MiljøLogistiks fremtidige udvikling.

Såfremt I har spørgsmål til ovennævnte er I velkommen til, at kontakte MiljøLogistik Adm. Dir. Massimo Forti på 22208970.