Ragnar Sellberg fonden

Fonden Ragnar Sellberg blev stiftet i 1991. Vi tilstræber at fremme forskning, udvikling, formidling og viden omkring affald gennem finansielle bidrag

Vores udfordring er at finde, kombinere og bruge den viden, der er nødvendig for at forbedre folks levevilkår uden at undergrave livsbetingelserne på jorden.

Ragnar Sellbergs Fonden støtter udvikling og forskning for en bæredygtig fremtid. Fonden støtter udvalgte projekter indenfor affaldsbehandling og genvinding. Bevillingerne omfatter simple anmodninger såsom afsluttende eksamensopgaver eller særlige projekter af forskellig art, samt mere detaljeret arbejde. Dette kan være en del af for eksempel en ph.d. studerendes arbejde. Bestyrelsen prioriterer ansøgninger hvor vejledning er sikret.

De ph.d. studerende får også mulighed for at opbygge værdifulde kontakter indenfor Ragn-Sells forskellige områder. Her diskuteres deres forskning med industriens specialister, der er adgang til kundens netværk og til at skabe kontakter i branchen og samfundet.

The Board
Erik Sellberg - Ragn-Sells 
Anna Mårtensson - SLU
Camilla Jansson - Upplands-Bro kommun
Vladimir Cvetkovic - KTH
Bengt Sandell - Ragn-Sells
Monika Olsson - KTH

 

Ragnar Sellberg grundlægger af Ragn-Sells

Ragnar Sellberg
-en dynamisk forretningsmand
og humanist