Affald som ressource

Affald som ressource er et digitalt kursus for virksomheder, der ønsker at øge viden og forståelse for miljø og affald

Der stilles højere og højere krav til, hvordan en virksomhed udfører sit miljøarbejde. Der er meget at hente ved at øge medarbejdernes viden og kendskab, således at det bliver nemmere at tage de miljørigtige skridt på både arbejdspladsen og i hjemmet. 

Formålet med kurset

Gennem vores kursus kan de ansatte lære, hvad der sker med affaldet, og om hele processen fra at det er affald, til det bliver en ny ressource. De lære også om, hvordan affaldet skal håndteres for at kunne blive genbrugt, og om hvilke love og regler der gælder for affaldshåndtering. Kursuset giver jer også en større forståelse for, hvordan i selv kan bidrage til effektive genbrugsprocesser, der giver fordele for både virksomheder og samfundet som helhed. 

Den rigtige viden fører til forandring 

Alle virksomheder generer affald. Affaldet skal tages hånd om af en affaldshåndteringsvirksomhed. På dette kursus får I indblik i hvordan affaldshåndtering har en positiv indvirkning på miljøet, og hvordan vi betragter affald som en værdifuld ressource. 

Efter uddannelsen vil i have større forståelse for, hvordan i selv kan bidrage til effektive genbrugsprocesser, der giver fordele for både virksomheder og samfund.                                                                  

Kurset er tilgængeligt på vores kursusportal, tager cirka 20 minutter og kan tages fra både en smartphone, tablet eller computer. 

Hvis du vil vide mere om kurset eller ønsker at købe adgang til det, så kontakt os endelig.