Ragn-Sells medarbejder med papcontainer

En bæredygtig løsning når det gælder bølgepap

Ragn-Sells administrerer indsamling, kvalitetskontrol og sortering med henblik på genanvendelse til nye cirkulære papirprodukter.

The global goals

12.2, 12.4, 12.5, 12.6, 12.8 och 17.17

Arrow up
This specific service allows us to collaborate towards the global goals above.

Bølgepap er et produkt af høj kvalitet som ved den rigtige håndtering kan genanvendes til nye papirfibre op til seks gange. Gennem vores knowhow, landsdækkende produktion, og samlede lagerplads tilbyder vi det udstyr der skal til for at forenkle og forbedre indsamlingen af bølgepap, da det er et pladskrævende materiale som ofte skal komprimeres. På vores anlæg sikrer vi at materialet bevarer sin kvalitet for at opnå en høj genanvendelsesgrad. Vi indsamler store mængder af kvalitetssikret bølgepap, som vi leverer til papirfremstilling i Skandinavien, andre europæiske nabolande samt Asien.

Ragn-Sells bil i skov

Indsamling og håndtering.

Vi tilbyder også følgende relaterede ydelser: Udlejning af containere og udstyr til komprimering (mobilt eller stationært) - Materialeskilte og klistermærker -  Oplæring - Sorteringsanalyse.

Kundeportal affaldshåndtering

For et enklere samarbejde

Som kunde hos Ragn-Sells får I adgang til jeres egen kundeportal så I nemt og enkelt kan bestille opsætning, tømning og afhentning af affaldscontainere samt se statistikker og fakturaer. (Tilgængeligt i Danmark fra 2022).