Ragn-Sells medarbejder med papcontainer

En bæredygtig løsning når det gælder bølgepap

Ragn-Sells administrerer indsamling, kvalitetskontrol og sortering med henblik på genanvendelse til nye cirkulære papirprodukter. Materialegenanvendelse af pap er godt for miljøet, da det både sparer på ressourcerne og energien. For hvert ton indsamlet og genanvendt bølgepap, spares omkring 31 træer i ny produktion

The global goals

12.2, 12.4, 12.5, 12.6, 12.8 och 17.17

Arrow up
This specific service allows us to collaborate towards the global goals above.

Bølgepap er et produkt af høj kvalitet, som ved den rigtige håndtering kan genanvendes til nye papirfibre op til seks gange.

Gennem vores knowhow, landsdækkende produktion og samlede lagerplads, tilbyder vi det udstyr der skal til for at forenkle og forbedre indsamlingen af bølgepap, da det er et pladskrævende materiale som ofte skal komprimeres. På vores anlæg sikrer vi, at materialet bevarer sin kvalitet for at opnå en høj genanvendelsesgrad. Vi indsamler store mængder af pap, som vi leverer til papirfremstilling i Skandinavien, andre europæiske nabolande og Asien.

 

Wellpapp_0.jpg

Indsamling og håndtering

Vi tilbyder også følgende relaterede ydelser:

  • Udlejning af containere og udstyr til komprimering (mobilt eller stationært)
  • Materialeskilte og klistermærker
  • Oplæring
  • Sorteringsanalyse
Kundeportal affaldshåndtering

For et enklere samarbejde

Som kunde hos Ragn-Sells kan I få adgang til jeres egen kundeportal så I nemt og enkelt kan se priser, statistikker og fakturaer. Kontakt jeres miljøkonsulent for at høre mere.