Kompetenceudvikling

Hos Ragn-Sells arbejder mange forskellige faggrupper – blandt andet produktionsmedarbejdere, chauffører, forskere, akademikere, sælgere og administratorer

Alle forskellige faggrupper spiller forskellige roller, men lige vigtige roller. Derfor arbejder vi aktivt med at sikre, at alle de nødvendige kompetencer er til stede i de mange forskellige erhvervskategorier.

Ragn-Sells Academy

Ragn-Sells Academy er et koncerndækkende initiativ, der giver læringsmuligheder for Ragn-Sells medarbejdere. Det er designet til at fortsætte udviklingen og væksten af medarbejdernes kompetencer, men også forberede organisationen på morgendagens udfordringer og muligheder.

Ragn-Sells Academy logo

Etablering af en læringskultur

Kompetencer og ekspertise er nødvendigt for fremtidig succes, og derfor sikrer vi at alle medarbejdere er i stand til at udvikle deres kompetencer og vokse professionelt i virksomheden. Ragn-Sells Academy indarbejder aktivt en læringsrejsemodel for medarbejderudannelse. 

→ Læs mere om Ragn-Sells Academy her

Young Professionals

 Young Professionals er et initiativ inden for Ragn-Sells Academy, med det formål at sikre fremtidig ekspertise i tråd med Ragn-Sells overordnede strategi. Det er et 10 måneders program, der er rettet mod nyuddannede og tilbyder både teoretisk og praktisk hjælp i starten af deres professionelle karriere. Hver deltager får tilknyttet en mentor i virksomheden, som de har regelmæssige møder med i den første del af deres ansættelse.

Deltagere i Young Professionals-program

Et år som Young Professional hos Ragn-Sells

Ragn-Sells’ Young Professionals-program tilbyder en givende, bredt funderet karrierestart i virksomheden. Tre unge ingeniører fortsætter nu med at arbejde på fuldtid i deres roller som produktionsingeniører hos Ragn-Sells Sverige.

→ Klik her for at læse mere om Young Professionals

“With Ragn-Sells Young Professionals programme, we are laying the foundations for addressing future solutions in sustainability and circular flows, and in this way ensuring our future growth.”

- Caroline Hübenette, HR manager for the Treatment & Detox business area within Ragn-Sells Sweden.